Sanayi Ve Teknoloji Bakanı WERER Ofisinde

You are currently viewing Sanayi Ve Teknoloji Bakanı WERER Ofisinde
  • Post category:Haberler

Sanayi ve Teklonoji Bakanı Ankara Tekmer Açılışında

7 Şubat günü düzenlenen Ankara TEKMER açılış töreninde ağırladığımız Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK, Türkiyede girişimcilik adına atılan adımlardan konuştu. Ankara TEKMER gibi kuruluşların biz girişimlere sağladığı imkanlardan bahsettiği ve biz girişimcilerin dünyada adı duyulan şirketlere dönüşmesi yolunda ellerinden geleni yapacakalrını belirten açılış konuşmasının ardından Ankara TEKMER bünyeside bulunan ofisleri ziyaret eden bakanımızın, ofisimize göstermiş olduğu ilgi bizleri oldukça mutlu etti.

Projelerimizi ve Yol Haritamızı Dinledi

Üniversitemizdeki ar-ge sürecimizden başlayarak geldiğimiz noktayı, bu süreçte aştığımız engelleri ve getirdiğimiz çözüm önerilerini dinleyen sayın bakan, bununla birlikte yakın ve orta ölçekteki planlarımızı da dinledi. Kendi motor ve motor sürücülerimizi üretmek istediğimiz haberi, sadece bakanımızın değil onunla birlikte ofisimizde bulunan herkesin yoğun ilgisini üzerinde toplamayı başardı.

Yatırım ve Fon Bulmak

Şirketimizi en doğru yatırımlara ulaştırma konusunda yol gösterici olacaklarını belirten Sayın Varank, geliştirdiğimiz yeni teknolojiler konusunda görüşlerini belirtti. Ar-Ge ve yerlileştirme çalışmalarımızın hız kazanması açısından bazı fon tavsiyelerinde bulundular.