Otonom Çalışmaları Tam Hız Devam Etmekte

You are currently viewing Otonom Çalışmaları Tam Hız Devam Etmekte
  • Post category:Gelişmeler

Neden Otonom?

Werer ekibi olarak araçlarımızı her alanda olduğu gibi barındırdığı ve geliştirdiğimiz teknolojiler alanında da sınıfının lideri yapmak bizim yegane amaçlarımızdan bir tanesi. Kendi geliştirdiğimiz motor sürücü, pil yönetim sistemi ve pek çok donanımsal ve elektronik sistemin yanı sıra, yine kendi geliştirdiğimiz otonom sistemi bizi rakiplerimizden ayıran en büyük farklardan bir tanesi.

Otonom araçlar artık trafiğe çıkmaya başladı. Peki bunun gündelik hayatımıza ne gibi bir etkisi oldu. Standartlar ve düzenlemeler göz önünde bulundurulduğu zaman hala yan koltuğa oturup bizi istediğimiz yere götüremiyor bu araçlar. Halbuki bir fabrika veya bir otel hayal edin. Uzun mesafeler boyunca yük taşınması gerektiğini düşünün. Bu araçları sürecek insanlar günün büyük çoğunluğunu aynı yolu tekrar tekrar gidip gelmek zorundalar. Bu durum oldukça verimsiz bir iş sürecine yol açıyor. Özellikle ürettiğimiz otonom araçlar bu işi kolaylıkla yapabilirken.

*Görsel, uygulamanın prototipinden alınmıştır, gerçeği yansıtmayabilir
*Görsel, uygulamanın prototipinden alınmıştır, gerçeği yansıtmayabilir

Geliştirdiğimiz mobil uygulama ile birlikte kullanabileceğiniz otonom özelliğimiz, çalışanlarınız zaman alan ve tekrar gerektiren taşıma işlerinden kurtarabilir ve zamanlarını daha verimli geçirmelerine yardım sağlayabilir.

Yol Haritamız ve Planlarımız

Werer ekibi olarak bizler için teknolojik anlamda bir “yeter” yoktur. Elektronik ve donanımsal diğer sistemlerimizde de olduğu gibi, yazılımsal anlamda da, otonom sistemlerimiz başta olmak üzere sonu gelmeyen Ar-Ge sürecimiz hiç bir zaman durmayacaktır. Modellerimiz sayfasında görmüş olduğunuz tüm modellerimiz isteğiniz dahilinde otonom kiti ile donatılabilir. Otonom başta olmak üzere geliştirdiğimiz bütün yazılımsal yenilikleri satın almış olduğunuz Werer Group araçlarına, güncelleme ile ekleyebilmeniz ve var olan aracınızı en güncel haliyle kullanmaya devam etmeniz bizim için çok önemlidir. Bu sebepten dolayı araçlarımız geriye dönük uyumlu olarak dizayn edilmekte ve yazılımsal anlamda da buna son derece önem verilmektedir.

İlerleyen süreçlerde, otonom kitimizi modüler bir hale getirmek planlarımız içerisinde. Böylelikle eski teknoloji kalmış elektrikli golf araçlarınızı ve elektrikli hizmet araçlarınızı daha güncel bir hale getirebilir, otonom teknolojimizin getirmiş olduğu fırsatlardan faydalanabilirsiniz.