Werer Group Start Up Dergisinde

You are currently viewing Werer Group Start Up Dergisinde
  • Post category:Haberler

Hayallerimize Ulaşmak İçin Büyük Bir Adım Attık

Werer Group olarak kuruluşumuz ile başlayan ivmemizi her geçen gün bizi daha da ileriye taşıması için kullanıyoruz. Bu yolda sesimizi duyurmamıza yardımcı olan bir başka haberi daha sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Start Up dergisinde yer alan bu haberimizde kuruluş sürecimiz ve planlarımızdan bahsettik.

Üniversitemizde katıldığımız elektrikli araç takımında, elektrikli golf aracı üreterek başladığımız bu yolculukta pek çok değerli bağlantı edinme şansı yakaladığımız bu yolculuğumuzu anlattığımız haberde, kendi rotamızı çizme kararını almamızdan ve Ankara Tekmer’e başvurumuzdan bahsettik.

Henüz bir yatırım turuna çıkmadığımızı belirttiğimiz haberde, yatırım süreci sonrası için teknik ve mali alt yapımızı mükemmel hale getirmeye çalıştığımızdan bahsettik. 2022 yılının ilk çeyreğinde yatırım ve destek sürecimizi tamamlama planımızdan bahsettik.

Üniversitemiz bünyesinde başladığımız yolculuğumuzda kendi rotamızı çizme kararı aldığımızdan. Bu karar ile birlikte yaptığımız ilk başvuru Ankara Tekmer’e olduğundan bahsettiğimiz haberde, sürecin geri kalanını da, internet sitesi üzerinden yaptığımız başvurudan kısa bir süre sonra sunum için ön kurula davet edildiğini anlatarak sürdürdük. Projemizi sunup ön kurul aşamasını başarı ile geçmesinden sonra seçici kurula sunum yapmaya hak kazanmış olduğumuzdan. Sunumumuzdaki eksikleri tamamladıktan sonra, seçici kurul aşamasını da başarı ile geçtiğimizden ve Ankara Tekmer’e girmeye hak kazandığımızdan bahsettiğimiz haberde ayrıca doğru yatırımcı veya yatırımcılara ulaşma isteğimizden de bahsettik.

En Doğru Yatırımcılara Ulaşmak İstiyoruz

Werer ekibi olarak geliştirme sürecimiz sona erdiğinde, en doğru yatırımcı veya yatırımcılara ulaşma isteğimizden bahsettiğimiz haberde bizlere danışmanlık hizmeti veren Ankara Tekmer’e de değindik.

İş fikrimizi en az iki yıl ileriye taşıyacak olan Ankara Tekmer’in danışmanlık hizmetlerinden, KOSGEB mentorluğundan, teşvik ve desteklerinden vede LEAP yatırımlarından bahsettiğimiz haberin detaylarına Ankara Tekmer Twitter ve Instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz.